Newsletter

Čas prázdnin a dovolených

Lákavý titulek, vy se těšíte na odpočinek v letní destinaci, zloději se těší na prázdné domy.  Automatizace domu je posílením vašeho zabezpečení. Během dovolené může simulovat přítomnost v domě, automaticky nastavené zavlažování se stará o trávník, senzory včas indikují nezvané hosty či úniky vody, plynu.

Čas prázdnin a dovolených

Ochránit obytné objekty před fyzickým vniknutím je jednou z nejdůležitějších funkcí, kterou od systému chytrého bydlení očekáváte. Bezpečí je na prvním místě. Díky velmi široké nabídce čidel dokáže systém společnosti HDL Automation s.r.o. zabezpečit domácnost proti zlodějům i proti nehodám, jako je například požár nebo únik vody a plynu. Jakékoliv neoprávněné vniknutí okamžitě signalizuje světly, alarmem, zprávou či s pomocí aplikace v telefonu. Systém lze propojit s ostatním zabezpečením vašeho domu a případně informovat i záchranné složky přes pult centrální ochrany.

Depositphotos_11617303_xl-2015-(2).jpg

V době dovolené, kdy dům zůstává „bez dozoru“, umí simulovat vaši přítomnost občasným rozsvícení, hudbou či pohybem žaluzií. K jednoduchému a rychlému nastavení systému slouží předem definované módy – spánek, dovolená, odchod do práce, požár, vetřelec, rozsah hlídaných prostor, minimální teplota a podobně.

shutterstock_182057798-(4).jpg

V rámci HDL automatizace objektu lze ovládat chytrou domácnost aplikací HDL ON, staženou do telefonu či tabletu. Následně se propojí různé funkce inteligentní elektroinstalace HDL. Dům lze aplikací ovládat a monitorovat přes kamery odkudkoli, její dosah není nijak omezený. Takže si v klidu užijete dovolenou.

Kamery.png