Newsletter

Články

Zajímavé funkce chytré domácnosti

O chytrém bydlení toho bylo již napsáno hodně. Nicméně stále zůstává jedna otázka na pořadu dne. Co mi automatizace domu přinese? Když se dostaneme do fáze rozhodování a jsme připraveni přistoupit k realizaci, vyvstává klíčová otázka. Jakého dodavatele vybrat?

Číst více >

KNX standard či levnější alternativa Buspro?

Elektroinstalační firmy často řeší otázku, zda při řešení automatizace budov zvolit mezinárodní standard systémové elektroinstalace KNX nebo jít cestou obvykle levnější alternativy vázané na jednoho výrobce.

Číst více >

Chytrá domácnost střízlivýma očima

Chytrá či Smart domácnost se skloňuje ve všech pádech, většinou ve spojení s inteligentními spotřebiči a zařízeními. Chytrá domácnost by měla ale být o stupeň výše a zajistit souhru technologií, které doma máte. Měla by myslet za vás, starat se o váš komfort, šetřit náklady na energie, předcházet haváriím. Pojďte se na Smart řešení podívat střízlivýma očima, a kromě plusů uvést také úskalí.

Číst více >

Chytrý dům pomocník nebo překážka?

Mezi hlavní výhody systémových instalací patří sjednocení ovládání všech, nebo většiny technologií použitých v budově. A technologií v budovách je dnes opravdu hodně od řízení osvětlení, vytápění, klimatizace, stínění až po zavlažování či obsluhu bazénu. Použitím standardizovaných systémových instalací se předchází situacím, kdy má každá technologie svůj řídicí systém, který pak velmi složitě, nebo vůbec, komunikuje s ostatními zařízeními. Každé takové zařízení vyžaduje rovněž svoje vlastní ovládání.

Číst více >

Ovládejte svoji domácnost aplikací HDL ON

Chcete si na dálku doma zapnout topení? Potřebujete si zkontrolovat, zda jste vypli žehličku? Nebo se vám jen nechce vstávat z gauče, abyste ztlumili světlo, zatáhli závěsy a zapnuli telku. Stáhněte si aplikaci HDL ON pro mobilní telefony, která je určena k ovládání automatizované domácnosti systémem Buspro od HDL Automation s.r.o. Všechny integrované funkce typu řízení osvětlení, vytápění, stínění, zabezpečení, klimatizace, větrání ovládáte svým mobilem lokálně nebo i vzdáleně s využitím cloudu.

Číst více >

Čas prázdnin a dovolených

Lákavý titulek, vy se těšíte na odpočinek v letní destinaci, zloději se těší na prázdné domy.  Automatizace domu je posílením vašeho zabezpečení. Během dovolené může simulovat přítomnost v domě, automaticky nastavené zavlažování se stará o trávník, senzory včas indikují nezvané hosty či úniky vody, plynu.

Číst více >

Systém automatizace Buspro versus KNX

HDL Automation s.r.o. nabízí dva standardy pro systémovou elektroinstalaci budov. Každý z nich má své přednosti i nevýhody, přitom ale oba jsou založeny distribuované logice, což znamená, že nevyžadují centrální procesor. Z důvodu náročnějšího vývoje oproti systémům s centrálním procesorem těchto systémů na trhu mnoho není.  Zhodnoťte sami.

Číst více >

Inspirace pro investory do nemovitostí

Koupit nebo vybudovat nemovitost je jedna věc. Jak ale docílit, aby se chovala energeticky úsporně a zároveň uživatelsky komfortně? Jednou z možností je automatizace budov a nerozhoduje, zda máte ve svém investičním hledáčku zájem o bydlení či objekt pro podnikání.

Číst více >

Senzor kvality vzduchu ohlídá vydýchaný vzduch

Systémová elektroinstalace neboli chytrá domácnost od HDL Automation s.r.o. kromě automatizace osvětlení, stínění, vytápění atd. kontroluje i vydýchanost vzduchu ve vašem tzv. inteligentním domě. A jelikož dokáže různé funkce propojit, sama zajistí čerstvý vzduch regulací ventilace, rekuperace. Vhodným nastavením systému tak nejen bydlíte zdravě a komfortně, a zároveň neplýtváte energiemi.

Číst více >

Jsem chytrá domácnost a chtěla bych vám pomáhat

Tak takhle chytrá domácnost ještě nepracuje, ale blíží se k tomu mílovými kroky. Dokáže ledacos, avšak stále se chová jen dle vašich požadavků a zadaných limitů. Nevíte si někdy rady, co vlastně od ní očekávat? S tím vám pomůžeme a nastavíme systém tak, abyste se cítili pohodlně, spokojeně, zároveň žili zdravě a ušetřili na energiích.

Číst více >

KNX mezinárodní standard automatizace budov

HDL Automation s.r.o. nabízí decentralizovaný modulární sběrnicový systém KNX. Odpovídá požadavkům mezinárodních norem a představuje jasně definovanou systémovou platformu, v níž produkty od různých výrobců vzájemně spolupracují.

Číst více >

Referenční automatizované budovy

Asi není pochyb, že nejúčinnější propagací značky, výrobků jsou konkrétní činy, a v tomto případě reference. HDL Automation s.r.o. jako dodavatel systémové elektroinstalace spolupracuje s řadou partnerů, elektroinstalačních a implementačních firem. Jedním z nich je firma L.KRET s.r.o., která HDL systémy automatizace budov „oživila“.

Číst více >
Zobrazeny výsledky 1-12 (z 42)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4  >  >| 
Načíst další články