Newsletter

Napsali o nás

Bezdrátová regulace vytápění budov

tzb-info.cz, říjen 2018

Pro stávající budovy je ideálním řešení bezdrátový systém IQRC, jenž umožňuje snadnou, rychlou a cenově dostupnou instalaci i na klasické radiátory bez nutnosti stavebních úprav. Díky zónové regulaci se ušetří desítky procent na topných nákladech a návratnost investice je v horizontu 4-5-ti let.
Článek ke stažení

Akreditovaná KNX zkušební laboratoř HDL

Asociace KNX, listopad 2018

Čínský výrobce elektroniky pro domovní automatizaci společnost HDL Automation, jehož distributor stejného názvu působí v České republice, vybudoval akreditovanou zkušební laboratoř pro testování interní spolupráce a funkcí produktů KNX.
Článek ke stažení

S drátem nebo bez?

Dřevo & Stavby, červenec 2021

V každé domácnosti neustále pribývá systémů, které se ovládají elektronicky. Zdaleka už to nejsou jen světla, několik spotřebičů a pár zásuvek. Moderní domy mají řízené systémy vytápění, větrání, zatemňování oken, bezpečnosti domu, ale i audiovizuální techniky.  Samozřejmě je možné řídit každou tuto sféru odděleně, vzhledem ke komfortu, efektivitě a v neposlední řadě i úspoře energie je ale vhodné spojit ovládání do jednoho celku tak, aby měl uživagtel všechno pod kontrolou a aby jednotlivé části mohly funkovat v synergii.
Článek ke stažení

Chytrý dům krok za krokem

Dům a zahrada, listopad 2021

Pokud zvažujeme stavbu domu, měli bychom začít plánovat jeho automatizaci už v projektové fázi. Chytré bydlení, odborněji řečeno systémová elektroinstalace, je součástí elektrinstalčního projektu. Tak jako v případě stavebního projektu, kdy si rozmýšlíme, kolik místností pogtřebujeme, jak budou velké a rozmístěné, je potřeba obdobnou úvahu provést i u požadavků na automatizaci. Ce všechno chci ovládat, jaké mají být automatické funkce, kde a kolik ovladačů, zásuvek potřebuji atd.
Článek ke stažení

Automatizované bydlení frčí!

LUI.CZ, únor 2022
 

Budiž světlo, teplo nebo třeba hudba! Automatizované bydlení už dávno není jen sci-fi snem nadšenců do technologií a vychytávek. I váš domov se může sám postarat o to, aby se vám v něm žilo pohodlně a příjemně. Jak postupovat, pokud se odhodláte pustit do automatizace bytu nebo domu, abyste si ušetřili starosti a maximalizovali radosti?
článek online

Článek ke stažení

Inteligentní elektroinstalace

Dřevo&Stavby, květen 2022

Inteligentní, chytrá nebo nejlépe automatizovaná domácnost je termín, který dnes už nikoho nepřekvapí. I když především zpočátku převládal názor, že jde o drahou hračku, bez které se ale snadno obejdeme, časy se rychle mění. Jen si vzpomeňte, jak jste se tvářili, když jste poprvé drželi v ruce smartphone. Proč? K čemu?
 

Článek ke stažení

Technika šetří energii i peníze

Bydlení, červen 2022

Chytrá domácnost sice vyžaduje počáteční ivestice, ale ty se do jisté míry vrátí díky ušetření čásu a nákladům za nižší spotřebu energií. 

Článek ke stažení

Můj dům, můj hrad

Dům&Zahrada, červen 2022

Rada odborníka - Elektronické bezpečnostní systémy jsou závislé na dodávkách elektřiny. Jak ji ale zajistit v případě výpadku napájení nebo narešení funkce?

Článek ke stažení

Inteligentní domácnost

Domov, září 2022

Někomu stačí jen chytré vytápění nebo zabezpečení bytu, jiný žádá komplexní funkce, teré budou ovládat celý dům.

Článek ke stažení

Dřevostavba online

Dřevo&Stavby, listopad 2022

Kromě rozvodu internetové konektivity nezapomeňte na kabeláž pro elektroniku případné chytré domácnosti. 

Článek ke stažení

Inteligentní domácnost

PekneBydleni.cz, listopad 2022

Někomu stačí jen chytré vytápění nebo zabezpečení bytu, jiný žádá komplexní funkce, které budou ovládat celý dům.

Článek ke stažení

Úspory energií díky regulaci vytápění IQRC

Topenářství, instalace, únor 2023

Rostoupcí ceny energií vytvářejí tlak na snížení nákladů na energie, především na vytápění. Prvním a jednoduše realizovatelným krokem se může stágt bezdrátová regulace vytápění IQRC.

Článek ke stažení
Zobrazeny výsledky 1-12 (z 14)
 |<  < 1 - 2  >  >| 
Načíst další články