Newsletter

Ocenění HDLA na HDL Global Strategy Conference

HDL Automation s.r.o. uspělo na mezinárodní konferenci distributorů brandu HDL, řešení automatizace budov, a získalo hned tři ocenění v podobě stříbrných míst, a to za Projekt roku v rezidenční kategorii, v marketingu a v hodnocení distributorů. Konference se konala 18. a 19. ledna 2024 v Číně a zúčastnilo se jí okolo 100 zástupců ze 40 zemí.
 

Ocenění HDLA na HDL Global Strategy Conference

Participants of HDL Conference

Do soutěže byla nominována spousta výjimečných řešení inteligentní elektroinstalace od jednotlivých partnerů HDL napříč celým světem. Česká společnost HDL Automation s.r.o. zaslala do soutěže 4 projekty. Rezidenční sídlo v západních Čechách vzhledem ke své jedinečnosti, rozsáhlosti a ukázky propojení s jinými produkty ve standardu KNX zaujalo porotu natolik, že získalo druhé místo v kategorii rezidenčních řešení automatizace. 

Kromě všech ostatních vymožeností má vila komplexní systémovou automatizaci ve standardu KNX. Domácí automatizace klasicky ovládá osvětlení, topení, žaluzie. Nechybí ani pohybová čidla, jejichž snímané podněty slouží jako vstupy pro ovládání různých funkcí v domě. V interiéru je instalován rozsáhlý a kvalitní audiosystém. K ovládání byly použity mechanické ovládací prvky v designu Granite, dotykové panely Granite Display včetně zásuvek ve stejném designu, harmonicky sladěné s vkusným a prostorným interiérem domu. Vzhledem k množství scén, místností apod. bylo použito i ovládání pomocí vizualizace na velkých dotykových panelech.

Rezidence-ZC.jpg