Newsletter

Ovládejte svoji domácnost aplikací HDL ON

Chcete si na dálku doma zapnout topení? Potřebujete si zkontrolovat, zda jste vypli žehličku? Nebo se vám jen nechce vstávat z gauče, abyste ztlumili světlo, zatáhli závěsy a zapnuli telku. Stáhněte si aplikaci HDL ON pro mobilní telefony, která je určena k ovládání automatizované domácnosti systémem Buspro od HDL Automation s.r.o. Všechny integrované funkce typu řízení osvětlení, vytápění, stínění, zabezpečení, klimatizace, větrání ovládáte svým mobilem lokálně nebo i vzdáleně s využitím cloudu.

Ovládejte svoji domácnost aplikací HDL ON

Změna teploty světla - chromatičnost

Aplikace samozřejmě nefunguje bez automatizace domu. Výhodou modulárního řešení od HDL je, že nakoupíte pouze ty prvky pro funkce, které chcete ovládat. Chytrý dům můžete postupně rozšiřovat a integrovat i s již instalovanými systémy od jiných dodavatelů, např. zabezpečením. Podmínkou je mít ve zdi elektroinstalaci v podobě sběrnice, po které kromě elektrické energie běhají také data mezi moduly v rozvaděči, senzory či nástěnnými ovladači. I to se dá obejít bezdrátovým systémem, ale kabel je spolehlivější a bezpečnější.

A proč si daný systém pořídit? Nespornou výhodou je komfort bydlení. Nejvíce požadovaná je však úspora energií založená na vzájemné spolupráci zařízení v domě, o regulaci vytápění nemluvě. Příkladem může být správné naklopení žaluzií a využití sluneční energie k vytápění nebo naopak v parných letních dnech nastavení stínění, aby se nemusela zapínat klimatizace. Oblíbené je také odchodové tlačítko, kdy jediným stiskem zhasnete celý dům a nesvítíte nikde zbytečně.