Newsletter

Aplikace HDL ON pro ovládání systému Buspro od HDL

Fungovat může ve dvou režimech, lokálním a vzdáleném. Lokálním režimem se rozumí dosah místní Wi-Fi sítě. V tomto režimu zařízení s nainstalovanou aplikací (mobilní telefon) v podstatě nahradí dálkový ovladač pracující v infračerveném spektru, kterým se tato funkce obvykle řeší.

Aplikace HDL ON pro ovládání systému Buspro od HDL

Notifikace z HDL ON zaslaná na telefon z OS Android

Aplikace je dostupná pro Android nebo Apple iOS, dostupná na Google Play (nebo na App Store pro iOS).
V případě Androidu verze vyšší než 10 (tj. 11 a výše) je třeba aplikaci stáhnout na webu výrobce, na který se dostanete odkazem https://developer.hdlcontrol.com/appdownload/apk/hdl%20on.apk nebo naskenováním QR kódu.
 

QR-kod-maly-(2).png

Aplikací HDL ON lze ovládat všechny akční členy v instalaci, zjišťovat stav ovladatelných kanálů jako jsou světla, topení atd., ale také přijímat zprávy o událostech - notifikace. Typickým případem bude zpráva o přítomnosti osoby v budově v době kdy se to nepředpokládá, nebo zpráva o podkročení nezámrzné teploty v zimě. Notifikací tohoto druhu lze definovat až 256 různých a podle nastavení jsou zasílány na mobil s aplikací a/nebo na zadanou elektronickou adresu. Na aplikaci je sympatické, že její pořízení i provoz je zcela zdarma. Náklady na vzdálené ovládání se tak omezí na pořízení HW Buspro.