Newsletter

Praktický návod jak si pořídit chytrou domácnost

Postup pořízení chytré domácnosti se liší v případě, že stavíte nový dům nebo plánujete úpravy stávajícího bydlení. Zvolte variantu a nechte se vést.

Praktický návod jak si pořídit chytrou domácnost

Nový dům

  1. Rozmyslete si, co všechno chcete ovládat chytrou domácností. Výčet všech funkcí je zde.
  2. Požádejte vašeho architekta a projektanta, ať vám chytrou elektroinstalaci zakreslí do projektové dokumentace. V případě konzultace se může obrátit na naši projektovou podporu.
  3. Vyberte si realizátora / elektroinstalační firmu. Doporučujeme zvolit firmu v blízkosti stavby.
  4. Vyžádejte si rozpočet. V případě, že navržená částka neodpovídá vašim možnostem, lze díky stavebnicovému charakteru systému automatizace budov redukovat původní seznam funkcí chytré domácnosti.
  5. Po vzájemném odsouhlasení projektu a rozpočtu je nutné komunikačně propojit elektroinstalační firmu se stavební a časově sladit postup jednotlivých stavebních prací.
  6. Prvky chytré domácnosti mají standardní 2-letou záruku, a proto v případě poruchy nebo i požadavku na změnu nastavení neváhejte kontaktovat elektroinstalační firmu.

Stávající domácnost

  1. Rozmyslete si, co všechno chcete ovládat chytrou domácností. Výčet všech funkcí bezdrátového řešení je zde.
  2. Vyberte si realizátora / elektroinstalační firmu. Doporučujeme zvolit firmu v blízkosti stavby.
  3. Vyžádejte si projekt a rozpočet. V případě, že navržená částka neodpovídá vašim možnostem, lze díky stavebnicovému charakteru systému automatizace budov redukovat původní seznam funkcí chytré domácnosti.
  4. Po vzájemném odsouhlasení projektu a rozpočtu se elektroinstalační firma pustí do realizace.
  5. Prvky chytré domácnosti mají standardní 2-letou záruku, a proto v případě poruchy nebo i požadavku na změnu nastavení neváhejte kontaktovat elektroinstalační firmu.
návod jak si pořídit chytrou domácnost