Newsletter

HDLA na výroční konferenci KNX

Získejte bezplatnou licenci na software ETS6
Kdy: 26. listopadu 2021
Kde: VUT Brno

HDLA na výroční konferenci KNX

Všechny Partnery KNX a také příznivce systémové techniky srdečně zveme na výroční konferenci KNX, kterou pořádá národní skupina KNX ČR společně s fakultou elektrotechniky a komunikačních technologií VUT v Brně. Tato konference je součástí akce ETS6 Days, pořádanou a podporovanou mezinárodní asociací KNX.

Na výše uvedené akci vystoupí s prezentací i HDLA.
 
Akce ETS6 Days je zaměřena nejen na představení nové verze softwaru ETS6. Současně budou představeny novinky a funkce softwaru, včetně praktické ukázky realizace projektu KNX v ETS6.
 
Všichni řádně přihlášení účastníci, kteří v přihlášce uvedli svoje čísla účtů na MyKNX, budou zařazeni do slosování o cenu, kterou je software ETS6 Professional (v hodnotě 1000€) – bude losováno několik těchto cen.
 
Každý přihlášený účastník obdrží bezplatnou licenci na software ETS6 Lite v hodnotě 200€ (při registraci je nutné uvést své číslo "MyKNX").

Software ETS6 bude v následujících dnech všem přihlášeným účastníkům zapsán na jejich účty do části Vouchers. Následně si již sami musí licenci zaktivovat.
 
Je možná osobní účast nebo online účast na facebooku KNX NG CZ, kde bude probíhat živé vysílání celé akce. V registračním formuláři uveďte typ účasti.
 
 
Místo konání:
VUT v Brně, fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, Ústav elektroenergetiky Technická 12, Brno – Královo Pole Místnosti SA7.10 a SA5.23
 
Harmonogram:
8:45 - 9:00: Prezence účastníků
9:00 - 11:30: Teoretická část (přednášky o KNX a ETS6)
11:30 - 12:30: Přestávka na oběd (hradí si každý účastník sám)
12:30 - 14:30: Praktická část (ukázka použití ETS6 na praktickém projektu), prezentace členů        spolku KNX NG CZ – novinky ve výrobním programu.
14:30 - 15:00: Závěrečná diskuse
* organizátor si vyhrazuje právo na změnu časového harmonogramu
 
Celý program bude online přenášen prostřednictvím facebooku od 9:00 h.
 
Přihlášky k účasti zde. Přihlásit se je možné také prostřednictvím facebooku nebo webových stránek spolku KNX NG CZ.