Newsletter

Jak domácí automatizace prospívá dětem

Děti jsou od narození hravé, nevinné a zvídavé. Často si neuvědomují nebezpečí, nedokážou správně vyjádřit nepohodlí a zabrány do hry nevnímají nevhodné teplotní, světelné podmínky. Nechme se inspirovat pěti scénáři chytrého bydlení určených pro naše nejmenší.

Jak domácí automatizace prospívá dětem

  1. Osvěžující vstávání
Také každé ráno bojujete s dětmi, abyste je dostali z postele? Co to zkusit netradičním postupem. Za zvuku tiché melodie se závěsy pomalu roztáhnou a do pokoj se rozzáří slunečním svitem nebo v zimním období se postupně zesiluje jas lampičky a dítě se probouzí přirozeně. A jde to v klidu bez zbytečné nervozity.
  1. Kontrola díky aplikaci
Často míváme nutkavou potřebu vědět, co se děje doma. Stará se chůva o děti pečlivě? Drží se děti našich instrukcí? Stačí jen otevřít aplikaci HDL ON.
  1. Správné osvětlení
Domácí úkoly neoddělitelně patří ke každému školákovi. Jak zabránit zhoršení zraku? HDLA nabízí nastavení správného osvětlení stiskem jednoho tlačítka na nástěnném ovladači, třeba Granite Display. Děti se nebudou cítit unavené a zvládnou snáze své povinnosti. Lze nastavit čistou světlou barvu muzejní kvality – šetrná k očím jako k obrazům, čtyřnásobnou antireflexní ochranu a eliminovat blikání, způsobující poškození očí.
  1. Přirozené usínání
Děti často odmítají jít spát, bojí se zůstat ve tmě samy. Scéna usínání snadno navodí atmosféru západu slunce, světlo postupně slábne a ve spojení s tichou hudbou se vytváří pravidelná rutina pro usínání.
  1. Správná teplota pro spaní

Děti se často v noci odkopávají a jsou náchylné k nachlazení. Kromě možnosti monitorování spánku dětí automatizace zajistí komfortní teplotu pro spaní, která se dá upravit dle ročního období, dle individuálních potřeb dítěte. A celá rodina bude spát zdravě.

S chytrou domácností od HDL Automation s.r.o. vytvoříte pro vás i vaše děti komfortní domov.