Newsletter

7 důvodů proč si pořídit chytrou domácnost!

Investice do chytré domácnosti, tak jako každý větší výdaj, je potřeba dobře zvážit. Důvodů proč si chytrou domácnost pořídit je mnoho. Osloví vás některý z nich?

7 důvodů proč si pořídit chytrou domácnost!

Mám vše pod kontrolou odkudkoliv a kdykoliv

Díky chytré domácnosti mohu sledovat, ale i řídit dění doma přes svůj smartphone či tablet. Zapomněly děti zhasnout, nechala jsem zapnutou žehličku, topení hřeje naplno, i když není nikdo doma? Toto jsou časté otázky, které řešíme po cestě do práce. Stačí nahlédnout do telefonu a máme klid. Topení ztlumíme, světla zhasneme, spotřebiče vypneme a ještě stihneme zkontrolovat, zda jsou okna zavřená.

fotka1.jpg

Jsem trendy

Digitalizace všeho se neúprosně rozšiřuje a internet věcí se stává běžnou součástí našeho života. Chtě nechtě jsme se naučili pracovat se smartphonem, bez počítače a internetu se téměř neobejdeme. A právě tato chytrá zařízení nám umožňují ovládat další prvky v domácnosti.

Zvýší se mi hodnota nemovitosti

Vyměním stará okna za nová, zateplím fasádu, klasickou elektroinstalaci nahradím za chytrou. Tyto a další úpravy domu zvyšují hodnotu nemovitosti. Chytrá domácnost zlepší energetickou náročnost budovy a zhodnotí vaši nemovitost.

fotka3.jpg

Uspořím

Přehledná znázornění spotřeby energií v propojení s ovládáním topení, osvětlení dává možnost snížit spotřebu a uspořit. Při neustále rostoucích cenách energií je chytrá domácnost efektivní nástroj na ohlídání nákladů na bydlení.

fotka4.jpg

Zajistím si pohodlí

Domácí spotřebiče, vytápění, osvětlení, žaluzie, klimatizace, zavlažování mohou být řízeny automaticky dle předem nastavených časových a klimatických podmínek nebo vzdáleně z jakéhokoliv místa pouhým stiskem tlačítka nebo hlasovým příkazem v mobilní aplikaci. Ovládání může být i klasické přes vypínače či designové tlačítkové a dotykové panely.

fotka5.jpg

Cítím se bezpečně

Je přirozené, že chcete chránit to, co máte rádi. Různé typy senzorů vám umožní udělat z vašeho domu nedobytnou tvrz. Senzory pohybu, kouře, plynu a kvality vzduchu používají nejmodernější technologie, abyste vy a vaše rodina mohli být vždy v bezpečí.

senzory

Nechám vyniknout eleganci

Domov by měl být místem, kde se výrazně projeví osobnost a vkus jednotlivců. Aby to bylo možné, jsou ovládací panely kompletně přizpůsobitelné díky výběru ikon, materiálů, podsvícení a barev podle vaší volby.

ovládací panely